Tiplijn: 06-19541384

Schoorsteenbrand langs Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM –  Langs de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam heeft maandagavond 11 maart 2019 een schoorsteenbrand gewoed. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’ en kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid is de brand vanaf het dak geblust. Brandweerlieden deden daarna binnen nog onderzoek om te kijken of de brand volledig uit was.Een deel van het dak en een deel van de schoorsteen moesten gesloopt worden, omdat er instortingsgevaar dreigde. De stichting Salvage is ingeschakeld om de schade verder af te handelen. Het is de planning dat de woning binnenkort wordt gesloopt. Even voor 23:00 uur was de brand onder controle. Er is niemand gewond geraakt.

Foto’s: Jorrit de Haas.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer