Tiplijn: 06-19541384

Veel schade en meerdere gewonden nadat mannen golfballen gooien vanuit auto in Giessenburg

0

GIESSENBURG – In de nacht van zaterdagavond 9 maart op zondagochtend 10 maart zijn er in Giessenburg, Hoornaar en Meerkerk meerdere vernielingen aangericht. Dit is gekomen door golfballen die naar ruiten van woningen, ruiten van auto’s én naar jongeren werden gegooid. Dit gebeurde vanuit een zwarte auto omstreeks 01.00 uur. Aan de Doetseweg in Giessenburg werd een ruit van een auto vernield en raakte een vrouw gewond nadat zij een golfbal naar haar hoofd kreeg geworpen.

Zeker twee personen zijn door de golfballen (licht) gewond geraakt. Heeft u tips? Of heeft u dit zien gebeuren? Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer