Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt op zijkant op de Brugweg in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – In Zwijndrecht is maandagavond 4 maart 2019 een automobiliste met haar auto op zijn kant terechtgekomen. Het ongeval gebeurde even voor 21.30 uur op de Brugweg.

De vrouw kwam uit de richting van Dordrecht en reed richting Zwijndrecht toen ze uit de bocht vloog. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurster van de auto is door de ambulancedienst nagekeken en werd vervoerd naar het ziekenhuis in Dordrecht. De politie assisteerde bij de afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Benjamin van Es


 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer