Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt hennepkwekerij op bijzondere locatie in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft op woensdag 20 februari 2019 twee mannen van 21 en 43 jaar uit Papendrecht en een 44-jarige vrouw uit Nootdorp aangehouden. Ze waren in een woning waar op een wel heel bijzondere locatie een hennepkwekerij was aangetroffen. Dat meldde de politie maandag 4 maart.

De politie had informatie binnengekregen dat er bij de woning aan de Wipmolen een hennepkwekerij in bedrijf was. Bij onderzoek bleek dat te kloppen. De kwekerij met een kleine 200 planten bleek in een kelder onder een tuin te zijn ondergebracht. Kennelijk had de bewoner de kelder zelf gegraven. In de woning werd ook een vuurwapen gevonden en in beslag genomen. Ook twee auto’s werden in beslag genomen. De drie verdachten zijn na verhoor heengezonden en de politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer