Tiplijn: 06-19541384

Explosie bij personenauto in Hendrik-Ido-Ambacht

2

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een personenauto op de Beukengaarde in Hendrik-Ido-Ambacht heeft in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart 2019 een explosie plaatsgevonden. De auto stond geparkeerd op een privé parkeerplaats bij een woning. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. De auto raakte door de explosie zwaar beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de explosie. Forensische opsporing van de politie heeft ter plaatse sporen veiliggesteld.

Foto’s: Gerard van Helden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. De laatste tijd opvallend vaak auto’s in brand (en nu zelfs ontploft) in de regio. Kan me niet aan een vermoeden onttrekken dat er iemand actief is en het voorzien lijkt te hebben op auto’s. Hopelijk weet de Politie snel iemand in de kraag te grijpen.

    • Het aantal auto-, container- en buitenbranden in met name Volgerlanden begint wel steeds meer op te vallen inderdaad. Alleen al in de eerste 9 weken van dit jaar tel ik er een stuk of 7. Nu geloof ik niet zo heel erg in toeval; neem aan dat de politie het patroon ook wel ziet en binnenkort iemand zijn aansteker afpakt.