Tiplijn: 06-19541384

Gereedschappen gestolen uit bestelauto in Schelluinen; twee verdachten aangehouden

0

SCHELLUINEN – In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 februari 2019 kwam er bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie in Schelluinen. Rond 04.15 uur zag een alerte melder dat er in de Commanderijstraat twee bestelauto’s dicht bij elkaar stonden en er goederen overgeladen werden.

Na de melding ging de politie direct ter plaatse en trof een stuk verderop de net vertrokken bestelbus aan. De politie controleerde de bestelbus en trof daarin diverse gereedschappen aan. Na onderzoek bleek dat de gereedschappen kort daarvoor uit de bedrijfsbus gestolen waren in de Commanderijstraat in het dorp. Twee inzittenden, een 21-jarige persoon uit Nootdorp en een 29-jarige persoon uit Den Haag, zijn daarop direct aangehouden en ingesloten in een cellencomplex in Dordrecht.

De Nootdorper reed ook met een ongeldig verklaard rijbewijs, meldt de politie op Instagram. Hiervoor heeft hij ook een proces verbaal gekregen. De zaak is in onderzoek bij de recherche.

Foto: Politie Lek en Merwede.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: