Tiplijn: 06-19541384

Auto’s total loss bij botsing op Groenedijk in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Groenedijk in Dordrecht is woensdagavond 20 februari 2019 een ongeval gebeurd. Rond 20.30 uur kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.

Door de klap kwam één van de auto’s bijna in het water terecht. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook de brandweer met spoed opgeroepen. Ook een Mobiel Medisch Team werd opgeroepen, maar hoefde niet ter plaatse te komen.  Alle betrokkenen werden door de ambulancedienst nagekeken op verwondingen, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De auto’s zijn zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: