Tiplijn: 06-19541384

Woningen ontruimd na vreemde lucht in Gorinchem; bewoners onwel

0

GORINCHEM – Enkele woningen aan de Busschieterstraat in Gorinchem zijn zaterdagmiddag 9 februari 2019 ontruimd nadat een vreemde lucht werd waargenomen. Even na 12.00 uur werd de brandweer gealarmeerd. Bewoners klaagden over een ‘vreemde lucht’ en enkele van hen werden onwel. De brandweer was snel ter plaatse om metingen te verrichten. Uit voorzorg werd besloten een aantal woningen te ontruimen.

Bij de metingen door de brandweer is echter geen gas, koolmonoxide of andere gevaarlijke stof gemeten. Wat de oorzaak is geweest van de lucht is niet bekend. De bewoners konden uiteindelijk na een check door ambulancepersoneel weer naar binnen.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer