Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste krijgt hartstilstand op A27 bij Hoogblokland

3

GORINCHEM – Een vrouw heeft woensdag 6 februari 2019 een hartstilstand gekregen op de A27 tussen Gorinchem en Hoogblokland, op de baan richting Utrecht. De vrouw raakte rond 10.30 uur onwel in haar auto. Haar auto botste diverse keren tegen de vangrail. Een medeweggebruiker, tevens fotograaf van ZHZActueel, zag dat de bestuurster onwel was geraakt en ging voor haar auto rijden. Langzaam bracht hij het voertuig van de vrouw tot stilstand met zijn eigen auto. De man stapte uit en startte met een reanimatie. Een andere automobiliste stopte ook en belde 112. Niet veel later kwamen ook de hulpdiensten ter plaatse die de hulpverlening overnamen. De vrouw, een dertiger, is na de reanimatie per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Ik reed er langs toen de politie net arriveerde en zag de reanimatie. Ik zag dat het nog een jonge vrouw was en hoopte dat ze het zou overleven. Veel respect voor de handelwijze van de fotograaf! Held van de weg!!