Tiplijn: 06-19541384

Persoon pleegt zelfmoord in Dordtse gevangenis

3

DORDRECHT – Een persoon heeft dinsdagavond 5 februari 2019 zelfmoord gepleegd in de gevangenis aan de Kerkeplaat in Dordrecht. Hulpdiensten werden rond 21.50 uur opgeroepen voor het incident. Behalve de politie en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De hulp mocht echter niet meer baten. Om wie het gaat en hoe het heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend gemaakt. Mogelijk volgt hier later nog meer informatie over.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

    • Susan Bos on

      R.I.P Guno iedereen verdient een tweede kans je kon er niet mee leven , je hebt nu rust.

  1. Guno Junior on

    Papa kon jij maar bij mij zijn. En mij vertellen dat alles een droom was. Rust in vrede loveyou