Tiplijn: 06-19541384

Persoon pleegt zelfmoord in Dordtse gevangenis

5

DORDRECHT – Een persoon heeft dinsdagavond 5 februari 2019 zelfmoord gepleegd in de gevangenis aan de Kerkeplaat in Dordrecht. Hulpdiensten werden rond 21.50 uur opgeroepen voor het incident. Behalve de politie en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De hulp mocht echter niet meer baten. Om wie het gaat en hoe het heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend gemaakt. Mogelijk volgt hier later nog meer informatie over.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  • Susan Bos on

   R.I.P Guno iedereen verdient een tweede kans je kon er niet mee leven , je hebt nu rust.

 1. Guno Junior on

  Papa kon jij maar bij mij zijn. En mij vertellen dat alles een droom was. Rust in vrede loveyou

  • Wat een respectloze reactie, er is bestaat geen Guno Junior. Hoe durf jij over het graf van Guno leugens te verspreiden.

 2. Guno is NOOIT veroordeeld, hij zat daar als verdachte omdat een nichtje uit Suriname die in Gorinchem bij haar tante woont valse en gelogen verklaringen heeft afgelegd omdat zij illegaal in Nederland zit en op deze manier probeert aan een verblijfsvergunning te komen. Zij heeft dit samen met haar moeder in Suriname en tante in Suriname in elkaar gezet.
  De Heer gaat ze allemaal straffen!

Reageer