Tiplijn: 06-19541384

Man raakt gewond bij steekpartij in flat in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een man is zondagavond 3 februari 2019 gewond geraakt bij een steekpartij in een flat aan de Vrijheer van Eslaan in Papendrecht. Rond 22.00 uur belde een man bij zijn buurvrouw aan. Hij vertelde gestoken te zijn. De politie vermoedt dat het steekincident in de woon waar de man verbleef plaatsvond. In eerste instantie leken de verwondingen zo ernstig, dat behalve de politie en de ambulance, ook de traumahelikopter werd gealarmeerd.

Net voor de landing werd de inzet van de helikopter geannuleerd. De gewonde man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden. Mensen die meer informatie over het steekincident hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 of via meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Foto’s: Sonny Lasschuit.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer