Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar mogelijke brand in centrum Dordrecht

1

DORDRECHT – De brandweer in Dordrecht is op donderdag 31 januari rond 14:00 uur opgeroepen voor een mogelijke brand, bij een eetgelegenheid in de Voorstraat in Dordrecht. Door voorbijgangers was rook gezien, wat vanaf het dak zou komen.

Door de brandweer werd met spoed een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de rook. Een directe oorzaak werd hiervoor echter niet direct gevonden. Er bleek dus geen sprake te zijn van brand. Mogelijk zou de schoorsteen van het pand de nodige rookontwikkeling hebben veroorzaakt.

Foto’s: Hanno van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Rob van Hulst on

    Redactie, een huis staat niet in de Voorstraat, maar OP de Voorstraat, want het is een dijk. De schrijver van dit stukje is geen Dordtenaar?

Reageer