Tiplijn: 06-19541384

Auto rijdt in s(t)inkhole in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een automobilist is in de nacht van zondag 27 op maandag 28 januari 2019 in een sinkhole gereden in Zwijndrecht. Omstreeks 02.00 uur sprong een rioolpersleiding op de Doctor Boutensstraat in Zwijndrecht, nabij de Burgemeester Doumaweg. Hierdoor ontstond een krater van circa drie meter diep. Uit het gat stroomde afvalwater de straat op. Een automobilist zag het gat te laat en reed hierin. De inzittenden wisten de auto snel te verlaten en bleven ongedeerd.

“Het afhandelen van het incident is een enorme klus omdat een groot deel van Zwijndrecht op de leiding is aangesloten,” vertelt de gemeente. Het herstellen van de situatie gaat zeker nog een aantal dagen duren.

Foto’s: Gemeente Zwijndrecht en Nick den Engelsman

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer