Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval op de Lingedijk in Kedichem

0

KEDICHEM – Op de Lingedijk in Kedichem is zaterdagochtend 26 januari een ernstig ongeval gebeurd. Een busje en een personenauto kwamen frontaal met elkaar in botsing. De personenauto kwam door de aanrijding onder aan de dijk terecht. Dit gebeurde omstreeks 10.45 uur.

Diverse hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. Naast meerdere ambulances en de brandweer uit Arkel, werd ook het Mobiel Medisch Team per helikopter opgeroepen. 

Eén persoon is door de brandweer uit de auto gehaald. Zeker twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. De Lingedijk is voorlopig volledig afgesloten. De schade aan beide voertuigen is groot.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer