Tiplijn: 06-19541384

Omstanders voorkomen dat auto omkiept; bestuurder met spoed naar ziekenhuis

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een oudere man is woensdagmiddag 23 januari 2019 met zijn auto deels te water geraakt langs de Avelingen in Hendrik-Ido-Ambacht. De automobilist reed in een bocht rechtdoor en kwam deels op het ijs en in het water tot stilstand. Volgens omstanders werd de man waarschijnlijke eerst onwel en raakte hij daardoor van de weg. De brandweer, twee ambulances en een aantal politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Intussen trokken omstanders aan de auto, zodat het voertuig niet nog verder in de sloot terecht zou komen en om zou kiepen.

Na aankomst van de hulpdiensten, werd de auto met een lier van de brandweerwagen op de kant getrokken. Vervolgens werd de bestuurder door ambulancepersoneel uit zijn auto gehaald en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Diana van Elzelingen en Nick den Engelsman.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: