Tiplijn: 06-19541384

Deze man breekt in bij woning in Sliedrecht; wie kent hem?

1

SLIEDRECHT – De politie zoekt een inbreker die op woensdag 14 november toesloeg in de IJsselstraat in Sliedrecht. De man op de foto probeert op woensdag 14 november rond 15.40 uur in te breken op de IJsselstraat in Sliedrecht. En dat is bij dit huis niet de eerste keer. Er is al drie keer eerder iemand bij deze 85-jarige man binnen geweest. De achterdeur was steeds niet op slot. Er is niets meegenomen. De bewoner is erg geschrokken. Hij heeft geen waardevolle spullen in huis en ook geen geld. Voortaan doet hij de deur goed op slot. Toch wil de politie graag deze zaak oplossen. De insluiper staat op de camerabeelden. Herkent u de dader op de foto? Bel dan met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer