Tiplijn: 06-19541384

Gewonde bij woningbrand aan Lindelaan in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In een woning aan de Lindelaan in Zwijndrecht is woensdagavond 9 januari 2019 brand uitgebroken. Dit gebeurde rond 19.45 uur op de eerste verdieping van de woning. Omdat de bewoner nog in het pand aanwezig zou zijn, werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’ en werd ook de ambulancedienst gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleek de bewoner al buiten te staan. Wel had de man zoveel rook ingeademd, dat hij per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De brandweer had de brand snel onder controle. Het huis heeft veel schade opgelopen. De stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling van de schade. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: