Tiplijn: 06-19541384

Drie mannen en een vrouw aangehouden voor diefstal op bouwterrein in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft deze week bij een bouwterrein aan de Aalscholver in Hendrik-Ido-Ambacht vier personen aangehouden op verdenking van diefstal. Bij de politie werd gemeld dat er mogelijk werd ingebroken bij het bouwterrein. Volgens de melder werden er spullen van het bouwterrein in een auto geladen.

Toen de politie bij het bouwterrein aankwam, zagen agenten drie personen in een voertuig zitten. In de kofferbak van de auto troffen agenten materiaal aan voor steigerbouw. En op het bouwterrein troffen zij lege bakken aan, waarin het steigermateriaal opgeslagen had gelegen.

De drie inzittenden werden vervolgens aangehouden op verdenking van diefstal. Het drietal betrof een 19-jarige vrouw uit Rotterdam en een 18 jarige en een 19-jarige man uit Ridderkerk. Even later kwam er een vierde verdachte, een 18-jarige man uit Ridderkerk, aanlopen om zichzelf bij de agenten aan te geven.

De vier verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: