Tiplijn: 06-19541384

Vrouw gereanimeerd na val in de Beneden Merwede

0

DORDRECHT/SLIEDRECHT – Een vrouw is dinsdagmiddag 8 januari 2019 ernstig gewond geraakt na een val in de Beneden Merwede. Omstreeks 13.45 uur kregen hulpdiensten de melding dat een vrouw bij de Baanhoekbrug in de rivier tussen Dordrecht en Sliedrecht zou liggen. De bemanning van een boot van de KNRM en een boot van Rijkswaterstaat waren naar aanleiding van een andere melding in de buurt en konden snel te hulp schieten. Het slachtoffer kon daarop uit het water worden gehaald.

Al snel bleek dat de vrouw geen adem meer haalde. De hulpdiensten zijn daarop gestart met reanimeren. In Papendrecht werd de vrouw aan wal gebracht. Hier kwam naast de ambulancedienst ook een Mobiel Medisch Team ter plaatse om medische zorg te verlenen. Het slachtoffer is met een spoedtransport naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. Hoe het nu met haar is, is niet bekend.

De opgeroepen Dordtse brandweer hoefde in Dordrecht niet in actie te komen omdat de vrouw al uit het water was. Op de terugweg naar de kazerne werd de Baanhoekweg, vlakbij het incident, versperd door een omgewaaide boom.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: