Tiplijn: 06-19541384

Gedupeerde bewoner zelf aangehouden na inbraak in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een inbraak op 6 januari in een woning aan de Christiaan Huygensstraat heeft geleid tot de aanhouding van de gedupeerde bewoner. Hij had ruim 7 kg wiet, meer dan 2000 voor gedraaide joints en vier plakken hasj in zijn huis. In de buurt werden twee van de vermoedelijke inbrekers aangehouden.

Een getuige hoorde op zondagochtend 6 januari gerommel uit de woning komen, zag meerdere mensen het huis binnenkomen en belde 112. Nog voor dat de agenten arriveerden, bleken de vogels al gevlogen. Bij controle bleek dat er niemand in het huis aanwezig was. Wel vonden de agenten de drugs. De 38-jarige bewoner meldde zich later bij de politie en kon meteen blijven.

Een andere getuige zag twee mannen wegrijden in een rode personenauto. Die werd door agenten gezien op de Parallelweg en aan de kant gezet. De mannen voldeden aan het signalement en konden mee naar het bureau. Hun auto is in beslag genomen en de politie zet het onderzoek voort.

Foto’s: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: