Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter boven Gorinchem voor mogelijke inbraak

0

GORINCHEM – Een politiehelikopter heeft zaterdagmiddag 5 januari 2019 een aantal minuten boven Gorinchem gevlogen. In een woning aan de Visserslaan was een inbraakalarm afgegaan. Volgens de alarmcentrale van het beveiligingsbedrijf was er ook iemand gezien op een camera in de woning. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse. De omgeving van de woning werd afgezet en ook de politiehelikopter keek mee naar mogelijke inbrekers.

Aan de buitenkant van de woning was echter geen braakschade zichtbaar. De politie heeft gewacht op een sleutelhouder waarna ze de woning hebben doorzocht. Er is voor zover bekend niemand aangetroffen. Of er ook daadwerkelijk iemand in de woning is geweest word onderzocht.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: