Tiplijn: 06-19541384

Auto in brand na ongeval op A15 bij Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Donderdagavond 3 januari 2019 botsten op de A15 ter hoogte van Sliedrecht drie voertuigen op elkaar. Dit gebeurde omstreeks 17.20 uur op de rijbaan richting Rotterdam. Na het ongeval vloog één van de betrokken voertuigen in brand. Verschillende hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Tijdens de bluswerkzaamheden was de rijbaan richting Rotterdam volledig afgesloten.

Nadat de auto was geblust werd er één rijstrook vrijgeven voor het verkeer. Kort hierop kwamen opnieuw twee voertuigen met elkaar in botsing omdat de bestuurders werden afgeleid door het ongeval. Hierbij vielen geen gewonden. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de beschadigde voertuigen op te halen.

Foto’s Glenn Nannings & Brandweer Hardinxveld-Giesssendam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: