Tiplijn: 06-19541384

Verschillende vuurwerkslachtoffers tijdens jaarwisseling

0

REGIO – Tijdens de jaarwisseling 2018/2019 zijn er verschillende vuurwerkslachtoffers gevallen in de regio Zuid-Holland Zuid. Zo werden maandagmiddag een moeder en haar anderhalf jarige kind beschoten met vuurwerk in de Dordtse wijk Stadspolders. Hierdoor raakte het kindje lichtgewond en had de moeder last van haar gehoor, meldt de politie.

Kort na middernacht, omstreeks 00.15 uur, raakte een jongen gewond in zijn gezicht door vuurwerk in de Balistraat in Dordrecht. Naast twee ambulances werd ook een Mobiel Medisch Team opgeroepen. De inzet hiervan werd, na beoordeling van het slachtoffer door de ambulancedienst, afgemeld. De jongen is naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s Balistraat:

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: