Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust diverse autobranden tijdens jaarwisseling in Dordrecht

0

DORDRECHT – In Dordrecht zijn tijdens de jaarwisseling 2018/2019 verschillende voertuigen uitgebrand. Maandagavond om 22.15 uur werd de brandweer gebeld met de melding dat er een auto in brand zou staan in de Mecklenburgstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de brand te blussen. De auto raakte door de brand zwaar beschadigd.

Nachtegaalplaats
Om 23.30 uur werden verschillende meldingen gemaakt via 112 over een autobrand op een parkeerplaats aan de Nachtegaalplaats. Ter plaatse bleken twee voertuigen in brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust. Verschillende politie-eenheden kwamen ter plaatse. Er wordt onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.

Zoutmanstraat
Kort na middernacht was het weer raak. Ditmaal vloog een auto in de Zoutmanstraat in de wijk Wielwijk in brand. Ook dit voertuig liep forse schade op.

Galileïlaan
Om 01.40 uur werd de laatste autobrand voor de Dordtse spuitgasten gemeld. Ditmaal zou er een voertuig in brand staan bij station Dordrecht Zuid. De brandweer kwam met verschillende blusvoertuigen ter plaatse maar trof geen brand aan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: