Tiplijn: 06-19541384

Zeer grote brand in loods Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In een bedrijfsloods aan de Schrank, op het industrieterrein in Hardinxveld-Giessendam, is op Oudjaarsavond omstreeks 19.45 uur brand ontstaan. Bij aankomst van de eerste brandweerwagen kwam er forse rookontwikkeling uit een loods, die zou toebehoren aan een transportbedrijf. Inmiddels is er sprake van een uitslaande brand en heeft de brandweer een GRIP 1 situatie afgekondigd.

Om toegang tot het pand te krijgen moest de brandweer met een zaag een gat in een deur van het pand maken. Al snel werd opgeschaald naar ‘grote brand’ en vervolgens ook ‘zeer grote brand’. De brandweer in Hardinxveld kreeg assistentie van de posten Papendrecht, Sliedrecht en Gorinchem.

Volgens meerdere getuigen zou de brand zijn ontstaan nadat er vuurwerk werd afgestoken in de buurt van de loods. De brandweer kan dit op dit moment nog niet bevestigen en is nog druk bezig met de bestrijding van de brand.

 

  

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer