Tiplijn: 06-19541384

Automobilist gaat ervandoor na aanrijden 14-jarige fietsster in Dordrecht

2

DORDRECHT – De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit van een automobilist na een ongeval in Dordrecht. Even na 08.00 uur werd een 14-jarige meisje aangereden door een automobilist op de rotonde van de Eemsteynstraat met de Dubbeldamseweg Zuid. De fietsster kwam ten val en raakte licht gewond, meldt de politie. De automobilist reed na het ongeval door en heeft zich tot op heden nog niet gemeld. Het meisje is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

“Ten tijde van het ongeval was het erg druk op straat. Veel mensen waren op weg naar school of het werk. De politie is daarom op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Heeft u informatie die ons kan helpen in ons onderzoek? Neem dan alstublieft contact met ons op! Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844”, aldus de politie.

Foto’s: Benjamin van Es

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Na het wegnemen van de stoplichten zullen er ongeacht nog meer slachtoffers vallen. De rotonde slaat nergens op, mijn broertje rijd elke ochtend op zn fiets naar school.Wat doe je hier aan ??!!!! Onzin die rotonde

  2. Wat doe je er aan dat jouw broertje elke dag naar school fiets? Hij zou kunnen gaan lopen. Of je kan hem wegbrengen. En anders rijdt er nog een bus.

    Help me even: wanneer zijn de verkeerslichten hier weggehaald?

Reageer