Tiplijn: 06-19541384

Fietsster naar ziekenhuis na aanrijding met auto in Gorinchem

3

GORINCHEM – Donderdagmiddag 13 december 2018 vond op De Linie bij het nieuwe winkelcentrum in Gorinchem-Oost een ongeval plaats. Omstreeks 15.15 uur botste een auto die vanaf de Uitermeer kwam tegen een fietsster die op het fietspad langs De Linie fietste. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Herbert van Dalen & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. gekke gerrit on

    Daar gaan in de toekomst nog veel meer ongelukken. gebeuren. wat denk je van de oversteek griendweg. ze ryden daar als gekken. Mail naar de gemeente gorinchem. zover ik weet hebben dat er al velen gedaan,voor deze gevaarlyke oversteek op de griendweg richting nieuw winkelcentrum.

    Gr gerrit

  2. Laat ik Gerrit even helpen met een beetje normaal typen. Hij bedoelde:

    Daar gaan in de toekomst nog veel meer ongelukken gebeuren. Wat denk je van de oversteek Griendweg. Ze rijden daar als gekken. Mail naar de gemeente Gorinchem. Voor zover ik weet hebben dat er al velen gedaan voor deze gevaarlijke oversteek op de Griendweg richting het nieuwe winkelcentrum.