Tiplijn: 06-19541384

Grote brand in woning aan de Onderweg in Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – In een woning aan de Onderweg in Hoogblokland is maandagavond 10 december 2018 brand uitgebroken. De brand ontstond even voor 21.00 uur en werd aanvankelijk gemeld als schoorsteenbrand. De brand breidde echter snel uit en werd al snel uitslaand. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand en is met verschillende blusvoertuigen ter plaatse geweest.

De Arkelse brandweer heeft nog een poging gedaan om de brand vanaf binnenuit te blussen. Echter bleek de vuurbelasting zo hoog in de woning dat dit niet haalbaar bleek. De woning is volledig uitgebrand. De brandweer is de hele nacht bezig geweest met het nablussen. De bewoner én een brandweerman zijn door de ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen.

Momenteel wordt er onderzoek gedaan hoe de brand kon ontstaan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer