Tiplijn: 06-19541384

14-jarige jongen lichtgewond na steekpartij in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een 14-jarige jongen is maandagavond 10 december 2018 lichtgewond geraakt bij een steekpartij in Gorinchem. Even na 18.30 uur kreeg de politie een melding over een steekpartij in de Gildenwijk. Voor de zekerheid werd ook een ambulance opgeroepen. In een woning aan de Hoepmakerstraat troffen agenten het 14-jarige slachtoffer. Korte tijd later werd in een woning aan de Barbierstraat de moeder van het slachtoffer aangehouden. De twee hadden ruzie gehad waarbij de moeder haar zoon belaagde met een mes. De tiener liep lichte verwondingen op aan zijn arm en been. De opgeroepen ambulance kwam niet ter plaatse. De jongen is elders ondergebracht en de politie doet onderzoek.

Foto’s Herbert van Dalen & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer