Tiplijn: 06-19541384

21-jarige vrouw ernstig gewond bij ongeval in Dordrecht

3

DORDRECHT – Een 21-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam is donderdagavond 6 december 2018 ernstig gewond geraakt in Dordrecht. Omstreeks 20.15 uur kwam de vrouw met haar scooter ten val op de Baanhoekbrug. Direct was duidelijk dat zij hierbij ernstig letsel had opgelopen. Daarom werd naast de ambulancedienst ook een Mobiel Medisch Team ingezet.

Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam vervoerd. Volgens de politie had de vrouw onder andere letsel aan haar gezicht. “Hoe het nu met haar gaat weten we niet,” meldt een voorlichtster van de politie aan ZHZActueel. De politie is nog bezig met onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Glenn Nannings

Vanaf de Baanhoekweg moesten de hulpdiensten over een fietspad rijden om op de incidentlocatie te komen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. De bestuurster van de scooter, mijn nichtje van 21 jaar, is op vrijdag 14 december 2018 aan haar verwondingen overleden in het EMC.

   • Beste Jessie,
    Heel hartelijk dank voor je medeleven.
    Las uw reactie pas vandaag, dat maakt niet uit….alles voelt nog als ‘vandaag gebeurd’… “Ze wilde nog zoveel….”

    vriendelijke groet,

    Hans