Tiplijn: 06-19541384

Pizzakoerier in Dordrecht beroofd onder bedreiging van wapen

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een beroving op een pizzakoerier. De pizzakoerier was dinsdagavond omstreeks half tien onderweg om een pizza te bezorgen aan de Sperwerstraat in Dordrecht en werd toen door twee mannen beroofd onder bedreiging van een wapen.

Toen de pizzakoerier aankwam bij het afleveradres stonden er twee mannen voor hem. Een van deze mannen liet een wapen zien en gaf aan dat hij geld wilde. De verdachten ging er vervolgens van door met de buit en renden in de richting van het Vogelplein. Daar gingen zij links de steeg in.

De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer informatie hebben en kunnen helpen met het verdere onderzoek. Heeft u iets bijzonders gezien dat van belang kan zijn voor de politie? Of heeft u tips over de verdachten? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan via 0900 – 8844, Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: