Tiplijn: 06-19541384

Bewoners pakken inbreker in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – De bewoners van een woning aan de Lindtsedijk in Heerjansdam hebben zondag 2 december 2018 een drietal inbrekers op heterdaad betrapt. Eén van de verdachten kon direct worden aangehouden. Omstreeks 17.00 uur kregen agenten de melding dat er een woninginbraak zou zijn. De meldster was bij het maken van de melding erg in paniek en verbrak de verbinding met de politiemeldkamer. Agenten gingen daarop met spoed naar het huisadres. Al snel was er weer contact met de meldster en bleek dat de daders nog in de woning waren.

Ter plekke troffen agenten de bewoners aan die één van de verdachten vasthielden. Twee andere inbrekers wisten op dat moment te ontkomen. De door de bewoners vastgehouden verdachte, een 44-jarige Chileense man uit Amsterdam, werd direct aangehouden. Na onderzoek konden in Amsterdam nog twee verdachten, 31 en 38-jarige Cubaanse mannen uit Amsterdam, worden aangehouden. De politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer