Tiplijn: 06-19541384

Auto raakt te water na aanrijding op de Vlietskade in Arkel

0

ARKEL – Een auto is zondagochtend 2 december in de sloot beland na een aanrijding in Arkel. Het ongeval gebeurde omstreeks 10.00 uur tussen twee personenauto’s op de Vlietskade. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s, met daarin twee inzittenden, belandde vervolgens in de sloot.

Direct werd 112 gebeld en werden de brandweer, ambulancedienst en de politie ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de Arkelse brandweer bleek iedereen uit het voertuig. Diverse betrokkenen zijn door het personeel van de ambulancedienst gecontroleerd op verwondingen. De Vlietskade was lange tijd tussen Arkel en Gorinchem afgesloten door de inzet van de hulpdiensten. De politie doet onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer