Tiplijn: 06-19541384

Geparkeerde auto in brand in Gorinchemse binnenstad

0

GORINCHEM – In de binnenstad van Gorinchem is in de nacht van zaterdag op zondag 25 november 2018 een auto in brand gevlogen. Het voertuig stond geparkeerd op het Eind. Omstreeks 01.40 uur werd de brand opgemerkt. Gasten van een naastgelegen café probeerden nog met een brandblusser het vuur te blussen. Nadat de brandblusser leeg was laaide de brand echter weer op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist de brand te beperken tot het motorcompartiment.

Enkele minuten voor de brand werd een harde knal van vermoedelijk vuurwerk gehoord. Mogelijk is dit de oorzaak van de brand, de politie onderzoekt dit. Heeft u iets gezien of andere informatie voor de politie bel dan 0900-8844.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: