Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste raakt te water langs Zijdeweg bij Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een vrouw is maandagochtend 19 november 2018 te water geraakt langs de Zijdeweg. De vrouw reed vanaf Nieuw-Lekkerland richting Oud-Alblas. Ter hoogte van de Zijdebrug ging het mis. De bestuurster vertelde uit te wijken voor een tegemoetkomende vrachtwagen. Niet veel later raakte de auto de spiegel van een tegemoetkomende auto en direct na de brug schoot de vrouw de berm in en belandde uiteindelijk met haar wagen in de sloot.

Bij de meldkamer werd gedacht dat de auto langs de Middenpolderweg bij Streefkerk te water was geraakt. Daarom werd in plaats van Brandweer Nieuw-Lekkerland, brandweer Groot-Ammers opgeroepen. Op de Middenpolderweg bleek niets aan de hand te zijn. Snel daarna bleek dat het ongeval op de verderop gelegen Zijdeweg had plaatsgevonden.

De bestuurster werd in de brandweerwagen opgevangen en later overgedragen aan de politie. De vrouw bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Tekst en foto’s: Alblasserdamnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: