Tiplijn: 06-19541384

Tweetal overvalt Albert Heijn met vuurwapen in Nieuw-Lekkerland

2

NIEUW-LEKKERLAND – Twee donker geklede mannen hebben donderdagavond 15 november 2018 geprobeerd supermarkt Albert Heijn aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland te overvallen. Het tweetal kwam rond 21.00 uur de winkel binnen en bedreigde een medewerkster met een pistool. De manager van de winkel werd toen hij dat zag boos en joeg de mannen, die mogelijk een masker droegen, de winkel uit. De overvallers zijn zonder buit vertrokken richting de Jupiterstraat. Zij zijn nog voortvluchtig. De politie is een onderzoek gestart.

Foto’s en tekst: Peter Stam/Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Je kan het natuurlijk ook dom noemen, het kan ook zomaar je dood worden.
    Het wordt tijd dat winkeliers enz het recht krijgen een wapen onder de toonbank te mogen hebben.
    Gelijk afknallen dat soort tuig, werkt ook preventief want de volgende haalt het niet meer in zijn harses.