Tiplijn: 06-19541384

Zeer grote uitslaande brand bij deurenfabriek in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een deurenfabriek aan de Handelsstraat in Hardinxveld-Giessendam is donderdagavond 15 november een grote brand uitgebroken. Omstreeks 18.35 uur brak de brand uit. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen al uit het dak. Door snel optreden van brandweerlieden bleef de brand beperkt tot een spuitcabine.

Naast meerdere blusvoertuigen kwam ook een hoogwerker en een watertransporteenheid van de brandweer ter plaatse. Rondom de brand werden sloopwerkzaamheden verricht. Met behulp van de hoogwerker werd een nacontrole op het dak van het pand uitgevoerd. Omstreeks 20.15 uur was de brand onder controle en konden de eerste eenheden inpakken. Stichting Salvage is ingeschakeld om de gedupeerden bij te staan.

Foto’s & video: Jorrit de Haas en Ruben van der Sterren, Herbert van Dalen & Max Liet

   

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: