Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op rotonde Eike’s Hof voor het politiebureau in Gorinchem is maandagavond 12 november 2018 een auto in botsing gekomen met een fietser. Omstreeks 17.30 uur ging het mis bij de afslag naar de Willem de Vries Robbeweg. De automobilist reed na het ongeval door.

De fietser reed vanuit de richting Gorinchem-Oost over de rotonde en wilde rechtdoor gaan in de richting van het station. Het 32-jarige slachtoffer kreeg echter geen voorrang van de bestuurder in een lichtblauwe Toyota Yaris. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val. De fietser is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie komt graag in contact met getuigen die meer hebben gezien tijdens het ongeval, of de auto gespot hebben na gisteravond. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: