Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na schietpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft vrijdagavond 9 november 2018 twee mannen aangehouden in Dordrecht. Omstreeks 21.00 uur belde een 47-jarige man de politie met de melding dat hij in zijn woning aan de Korte Wantijkade was bedreigd met een vuurwapen én dat er was geschoten. Agenten gingen daarop direct ter plaatse voor onderzoek. Daarnaast werd in de buurt van de Groenezoom een voertuig aangetroffen waarin een man zat die aan het opgegeven signalement voldeed. De 51-jarige Dordtenaar werd daarop met behulp van de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) aangehouden.

Omdat de politie onderweg naar de melding de informatie ontving dat ook de melder zelf een vuurwapen bij zich zou hebben, benaderden ze ook hem met de BTGV. In de brandgang waar hij stond werd later een vuurwapen gevonden. De politie onderzoekt wat zich exact heeft afgespeeld in de woning. Vermoedelijk is tijdens een worsteling tussen de twee mannen een vuurwapen afgegaan. Er raakte niemand gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: