Tiplijn: 06-19541384

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden in appartement in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij werkzaamheden in een woning van een appartementencomplex aan de Zwaanswal in Gorinchem is zaterdagmiddag een gaslek ontstaan. Even na 15.30 uur werd tijdens kluswerkzaamheden een gasleiding geraakt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en schaalde al snel op naar ‘middel hulpverlening.’ Naast diverse brandweerauto’s kwam ook de ambulancedienst uit voorzorg ter plaatse.

In eerste instantie lukte het niet om de toevoer naar de gasleiding af te sluiten. Na enige tijd kon de toevoer toch gedicht worden. Na controle van de omliggende appartementen en het ventileren van de woning konden de hulpdiensten retour. De andere appartementen in het complex hoefden niet ontruimd te worden.

Foto’s: Herbert van Dalen & Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: