Tiplijn: 06-19541384

43-jarige man aangehouden na ongeval in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft zaterdagavond 3 november, met enig tegenstribbelen, een 43-jarige man aangehouden bij zijn woning in Papendrecht. Dit naar aanleiding van een verlaten plaats ongeval op de Burgemeester Keijzerweg. Diverse getuigen hadden het kenteken gezien.
Bij aanbellen ontkende de verdachte in eerste instantie, maar mede gezien het verse bloed op zijn voorhoofd en de voorruit van zijn auto in combinatie met een ster in de voorruit viel ontkennen niet heel lang vol te houden.

Na de aanhouding heeft de dronken verdachte zijn roes uitgeslapen en is hij als verdachte gehoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De auto van de benadeelde is vermoedelijk helaas total-loss. ‬

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪Gister in samenwerking met de wijkagenten van Sliedrecht en Papendrecht, met enig tegenstribbelen, een 43 jarige verdachte aangehouden bij zijn woning in Papendrecht 👮🏼Dit naar aanleiding van een verlaten plaats ongeval op de Burgemeester Keijzerweg. Diverse getuigen hadden het kenteken gezien👍 Bij aanbellen ontkende de verdachte in eerste instantie, maar mede gezien het verse bloed op zijn voorhoofd en de voorruit van zijn auto in combinatie met een ster in de voorruit zelf viel ontkennen niet heel lang vol te houden 😉✌ Na de aanhouding heeft de dronken verdachte zijn roes uitgeslapen en is hij als verdachte gehoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De auto van de benadeelde is vermoedelijk helaas total loss. ‬ #aanrijding #vpo #verlatenplaatsongeval #papendrecht #dronken #aanhouding #drunkdriving #alochol #burgemeesterkeijzerweg #politie #police #cops #Drechtsteden #DrechtstedenBuiten #PolitieDrechtstedenBuiten #ZuidHollandZuid #PolitieRotterdam #Rotterdam #RotterdamPolice #Dutchpolice #instapolice #instapolitie #instacops #instapolitie #politiewerk #policework

Een bericht gedeeld door Operationeel-Expert Wijkagent (@politie_ruitenberg) op

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: