Tiplijn: 06-19541384

Dubbele aanrijding op de Ringdijk in Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – Twee voertuigen zijn dinsdagavond 30 oktober 2018 gebotst in Zwijndrecht. Het ongeval gebeurde even na 18.00 uur op de kruising van de Ringdijk met de Van Schaikstraat. Naast de politie kwam ook de ambulancedienst ter plaatse om de inzittenden van de auto’s na te kijken. Geen van de betrokkenen bleek naar het ziekenhuis te hoeven.

Tijdens de afhandeling van het ongeval botsten twee andere auto’s op elkaar bij het verplicht verlaten van de Ringdijk naar de Van Schaikstraat. Deze twee voertuigen raakten, in tegenstelling tot de twee voertuigen van de eerdere aanrijding, licht beschadigd. Niemand raakte gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Die hele situatie op dat kruispunt is gewoon een bakfout. Om de vaart eruit te halen hadden andere maatregelen moeten worden genomen in plaats van de afbuiging naar de Van Schaikstraat. Fietsers, waaronder ik, worden er elke dag bijna aangereden door niet alerte auto’s op de Ringdijk. Vraag is hoe lang deze situatie nog blijft bestaan ..

    • Om over de voorrangssituatie(s) op de Burg. de Bruïnelaan nog maar te zwijgen. De rotonde bij het station vanaf de Koninginneweg richting de snelweg is ook zo’n onvoorstelbaar drama, je hebt een algeheel overzicht,maar tegelijkertijd zie je geen ene mallemoer!