Tiplijn: 06-19541384

78-jarige vrouw geschept op zebrapad aan Haven in Alblasserdam

2

ALBLASSERDAM – Een 78-jarige vrouw uit Papendrecht is maandag 22 oktober 2018 gewond geraakt bij een ongeval op de Haven in Alblasserdam. De vrouw stak vanaf het Cortgene lopend het zebrapad over richting de woningen aan de Haven. Halverwege het zebrapad werd zij geschept door een automobilist. In eerste instantie werd de situatie zo ernstig ingeschat, dat behalve twee ambulances en meerdere politievoertuigen, ook de traumahelikopter werd gealarmeerd.

Net voor de landing bleek dat de inzet van de helikopter niet nodig was. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw had onder meer last van haar rug en nek. De automobilist bleef ongedeerd. De politie maakt een proces-verbaal tegen de man op voor het niet verlenen van voorrang op een voetgangersoversteekplaats. Het openbaar ministerie beslist vervolgens wat daar verder mee gebeurt.

Bron: Alblasserdamsnieuws.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Wat een egoïstische hufter in die BMW 54-LD-LV…. Die verdient een vette bekeuring voor het hinderen van die ambulance, zijn rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven.

    • Snap jij het wel, hij kan geen kant op.
      Jij bent zeker zo’n dwaas die vol gas voor een ambulance uit gaat rijden en gevaarlijke fratsen uit gaat halen.
      Dat opgefokte politieagentje wil blijkbaar dat hij hard het trottoir op knalt, kun je daarna gelijk je auto laten uitlijnen.

Reageer