Tiplijn: 06-19541384

Jongeman overleden na ernstig ongeval in Leerbroek

0

LEERBROEK – Een 22-jarige jongeman uit Vianen is zondagochtend 21 oktober om het leven gekomen bij een ernstig ongeval in Leerbroek. Het ongeval gebeurde omstreeks 06.40 uur op de Kanaaldijk. Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak met zijn auto in het water terecht.

Diverse hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, werden direct met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer had het slachtoffer snel uit het water. Op de kant is hij direct gereanimeerd. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later is overleden aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer