Tiplijn: 06-19541384

Vrouw krijgt ernstige allergische reactie na wespensteek tijdens Fokveedag in Hoornaar

0

HOORNAAR – Een vrouw heeft zaterdagmiddag 6 oktober een ernstige allergische reactie gehad na een wespensteek in Hoornaar. Dat gebeurde op het terrein van de Fokveedag aan de Dorpsweg. Diverse hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team per Traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse.

De EHBO van de Fokveedag verleende eerste hulp tot aankomst van de hulpdiensten, welke snel ter plaatse waren. De Traumahelikopter landde in een weiland langs de Middenweg. Het slachtoffer is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de organisatie van de Fokveedag hebben de hulpdiensten geen risico’s genomen en is de vrouw, in stabiele toestand, voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De Fokveedag is een jaarlijks terugkerend evenement en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: