Tiplijn: 06-19541384

Vier doden bij incident in woning in Papendrecht

8

PAPENDRECHT – Bij een incident in een woning in Papendrecht zijn zaterdagochtend 22 september 2018 vier mensen om het leven gekomen. Omstreeks 10.45 uur brak er brand uit in een woning aan de Cremerstraat. In de woning trof de brandweer in de woonkamer vier slachtoffers aan. Het gaat om twee kinderen van 4 en 6 jaar en een man en vrouw van 32 jaar.

Direct werd groot opgeschaald en kwamen ook de ambulancedienst en een Mobiel Medisch Team ter plaatse. De brand zelf bleek mee te vallen en was snel onder controle. Geprobeerd is om de twee kinderen buiten te reanimeren. Voor de slachtoffers kwam hulp echter te laat. Volgens ooggetuigen hadden de kinderen naast brandwonden ook messteken. Dit is nog niet bevestigd door de politie. De politie is een groot onderzoek gestart. Waarschijnlijk is er sprake van een familiedrama. De politie houdt alle opties open.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

8 reacties

 1. Wat is dit vreselijk, en de kinderen in feite de dupe van minder goede relatie.
  Dat dit gebeurd ten koste van kinderlevens kan ik niet bevatten,liefdeloos is dit.
  Hoe slecht de situatie binnen het huwelijk of relatie ook is ,dit mag geen kinderlevens kosten.
  Wij wensen familie en naasten sterkte toe in dit verdriet.

  • VeiligerNederland on

   Als u meer informatie heeft lijkt het mij verstandig dat u naar de politie stapt. Zo niet, even vragen of uw voorbarige reactie verwijderd kan worden. De politie heeft nog geen enkele uitspraak gedaan en laat alle scenario’s nog open.