Tiplijn: 06-19541384

Man (70) om het leven gekomen bij ongeval in Leerdam

0

LEERDAM – Een 70-jarige man uit Leerdam is dinsdagochtend 18 september 2018 om het leven gekomen bij een aanrijding op de Schaikseweg in Leerdam. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.40 uur.

Een 38-jarige inwoonster van Leerdam stak de rotonde, tussen de Schaikseweg en het Loosdorp, rechtdoor over om de Schaikseweg te blijven volgen richting het centrum van Leerdam. Kort na de rotonde is een oversteekplaats voor fietsers. De fietser, een 70-jarige man uit Leerdam, stak daar over en werd aangereden door de auto. De man raakte daarbij zwaargewond en werd direct na het ongeval gereanimeerd. Naast twee ambulances en meerdere politie-eenheden kwam ook het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis in Utrecht gebracht, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Roy Verkerk

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: