Tiplijn: 06-19541384

Ernstige aanrijding tussen personenauto en fietsster in Ameide

0

AMEIDE – Op de Prinses Marijkeweg in Ameide is dinsdagochtend 21 augustus een ernstig ongeval gebeurd. Omstreeks 07.30 uur gebeurde het ongeval tussen een auto en een fietsster. Diverse hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team per helikopter, kwamen met spoed ter plaatse.

De automobilist reed op de Prinses Marijkeweg, komende uit de richting van de Broekseweg, en reed in de richting van de Lekdijk. De fietsster reed op een zijstraat van de Prinses Marijkeweg en reed linksaf de Prinses Marijkeweg in. Beide betrokkenen zagen elkaar te laat, waarop een botsing niet voorkomen kon worden. In deze situatie had de automobilist voorrang moeten verlenen aan de fietsster, meldt de politie.

Het slachtoffer is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: