Tiplijn: 06-19541384

Wapens, kadavers, munitie en geld gevonden bij woning Ottoland

0

OTTOLAND – De politie heeft bij een terrein en woning op de B in Ottoland wapens, grote hoeveelheid munitie, geld en kadavers gevonden. Agenten hielden op woensdagavond 8 augustus 2018 de 53-jarige bewoner aan. Politiemensen deden de inval na informatie uit België dat de verdachte daar een hagelgeweer gekocht had.

Het hagelgeweer vonden de agenten niet maar wel twee jachtgeweren en een doorgeladen revolver. Verder lagen in een diepvrieskist kadavers van eenden, hazen en vogels. Ook nam de politie een geldbedrag van ruim 7.000 euro in beslag. Op het grote terrein lag op verschillende plekken munitie, onder andere een grote hoeveelheid in de hooiberg.

De politie stelt een nader onderzoek in naar het verboden wapenbezit ook naar de illegale jacht waarmee de verdachte zich bezighield.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: