Tiplijn: 06-19541384

Man probeert zwangere vrouw te beroven in Dordrecht; vrouw gewond

0

DORDRECHT – Een nog onbekende man heeft dinsdagavond 7 augustus 2018 geprobeerd een zwangere vrouw te beroven in Dordrecht. De vrouw liep rond 22.30 uur samen met een andere zwangere vrouw door de binnenstad. In de omgeving van de Voorstraat probeerde een fietsende man om de tas van één van de vrouwen te stelen. Het slachtoffer verzette zich echter waardoor de beroving mislukte. De vrouw kwam ten val en brak hierbij haar sleutelbeen. De straatrover vluchtte na de poging zonder buit in de richting van de Vriesestraat. De politie startte een onderzoek en is nog op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: